Δήμος Τρικκαίων

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

17 Ιουνίου 2021

 

Με ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, ο Δήμος Τρικκαίων πληροφορεί του πολίτες για τα όσα αφορούν στο ΚΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ». Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που επί 18 συναπτά έτη, φροντίζει να προσφέρει κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και ενίσχυση δεξιοτήτων των φιλοξενουμένων.
Μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας, οι συμπολίτες/ισσες με αναπηρία δέχονται τη φροντίδα, την περιποίηση του ειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού. Παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, ειδικά προγράμματα άθλησης, θεματικά εργαστήρια, υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα, εξωτερικές δράσεις (θέατρο, κολύμβηση, μοντέρνος χορός, μπάσκετ κ.α.) αναλύονται στο εν λόγω φυλλάδιο.
Στόχος του εξάλλου, είναι το να πληροφορήσει τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για τα όσα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, με προσοχή, με αγάπη, με συνεργασία με ειδικούς.
Ο «Ηφαιστος» λειτουργεί σε δύο βάρδιες 07:00 – 15:00 και 14:00 – 22:00, όπως  τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει ο Δήμος να πράττει, διευκολύνοντας τις οικογένειες των φιλοξενούμενων. Μια ακόμη διευκόλυνση είναι και η παροχή μεταφοράς με ειδικής χρήσης, κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό, λεωφορεία.
Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ λειτουργεί 11 μήνες, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, στη συμβολή των οδών Ν. Πλαστήρα και Αργοναυτών. Πληροφορίες στον αριθμό 2431075110.

Από το γραφείο Τύπου