Δήμος Τρικκαίων

Όλοι νικητές στο τουρνουά παλαιμάχων - εργαζομένων

1 Ιουνίου 2016
Το 1ο τουρνουά παλαιμάχων-εργαζομένων ολοκληρώθηκε με τους δύο τελικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Ήταν μια ιδέα και πρωτοβουλία η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα ( συγκεντρώθηκαν χρήματα απ΄ όλες τις ομάδες τα οποία θα δοθούν μέσω της Ιεράς Μητρόπολης σε άπορες οικογένειες) του προέδρου των παλαιμάχων Α.Ο. Τρίκαλα Στέφανου Πιάζα και της διοίκησης των βετεράνων η οποία είχε και την στήριξη του Δήμου Τρικκαίων και της περιφερειακής ενότητας.

Με στόχο να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με περισσότερες ομάδες ενώ θα μπει όριο ηλικίας για να μην υπάρχουν ενστάσεις.
Αγωνιστικά την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα των πολυτέκνων, την 2η η Αστυνομία, την 3η οι παλαίμαχοι Α.Ο. Τρίκαλα και την 4η η ομάδα της ΣΜΥ.
Τα αποτελέσματα των τελικών ήταν:
Mικρός τελικός: Παλαίμαχοι ΑΟΤ-ΣΜΥ 5-2
Μεγάλος τελικός: Πολύτεκνοι-Αστυνομία 4-1
Συμμετείχαν επίσης στο τουρνουά οι ομάδες των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, των Φίλων Νοσοκομείου, του ΕΚΑΒ, των Δικηγόρων και των Δασκάλων. Πραγματοποιήθηκαν αρκετοί αγώνες και άπαντες οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια.
Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι , οι αγώνες έγιναν για καλό σκοπό και για την ευχαρίστηση και άθληση όλων. Τις απονομές στους τελικούς έκαναν οι Έφη Λεβέντη Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας , Άκης Αναστασίου εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Χρήστος Γακόπουλος περιφερειακός σύμβουλος.
Η διοίκηση των παλαιμάχων Α.Ο. Τρίκαλα συγχαίρει όλες τις ομάδες και όλους όσοι αγωνίστηκαν , την οργανωτική επιτροπή (Πιάζας Στ., Βας. Μπατσίλας) , τους διαιτητές που συμμετείχαν κ.κ. Τουτούκη, Κ. Πολυμερόπουλο, Καβάλο, Βουλόγκα, Αλεστά , τους συλλόγους που παραχώρησαν τα γήπεδα για να γίνουν οι αγώνες, τον Δήμο και την περιφερειακή ενότητα . Ευελπιστεί το επόμενο τουρνουά να έχει περισσότερες συμμετοχές. Θα δοθεί επίσης αποχαιρετιστήριο δείπνο για όλους όσοι συμμετείχαν σε δύο ταβέρνες της πόλης.