Δήμος Τρικκαίων

Ολοκληρώνεται η πλατεία Αμπεργκ με τα νέα παιχνίδια

13 Ιουνίου 2016
Ετοιμα τα παιχνίδια, σχεδόν έτοιμη η πλατεία Αμπεργκ. Σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των παιχνιδιών που δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων ο αδελφοποιημένος Δήμος Amberg, στην πλατεία (στην περιοχή «πράσινη γωνιά») που θα λάβει το όνομα της γερμανικής πόλης.

Η σχετική παράδοση των παιχνιδιών έγινε, αλλά απομένουν δύο ενέργειες: η τοποθέτηση της περίφραξης, που ξεκινά από αύριο, και η πιστοποίηση της παιδικής χαράς. Τις δύο αυτές ενέργειες αναλαμβάνει ο Δήμος και τις ολοκληρώνει άμεσα, προκειμένου στις 24 Ιουνίου να είναι όλα έτοιμα για την τελετή εγκαινίων της πλατείας και της παιδικής χαράς, με την παρουσία του Γερμανού Δήμαρχου κ. Μάικλ Τσέρνι.
Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ορίζαμε μέχρι τώρα, ως παιχνίδια παιδικής χαράς. Το συγκεκριμένο έργο, επίσης, υλοποιήθηκε από εθελοντές. Συγκεκριμένα, από υπαλλήλους του Δήμου Αμπεργκ, οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικώς για δέκα ημέρες. Πρόκειται για τους κυρίους: Josef Alzinger, διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του γερμανικού Δήμου, Thomas Blakn, προϊστάμενο Τμήματος Πρασίνου, Peter Espach, προϊστάμενο Τμήματος Εργων και Ηλία Παυλάκη, εργάτη.
Από το γραφείο Τύπου

amberg paradosi1