Δήμος Τρικκαίων

Ο,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ

19 Ιανουαρίου 2018
Κοσμοσυρροή και μελωδίες του Τσιτσάνη σε ένα έξοχο αφιέρωμα που διοργάνωσε το Μουσείο Τσιτσάνη

Οι νότες και οι στίχοι του Τσιτσάνη, οι μελωδίες, οι εικόνες, η μουσική, τα συναισθήματα… πλημμύρισαν τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που τίμησαν την εκδήλωση του Μουσείο Τσιτσάνη. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του οποίου, η ορχήστρα του ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του μεγάλου Ελληνα λαϊκού συνθέτη.,
Ο κόσμος κατέκλυσε το Μουσείο, ενώ οργανώθηκε και παράλληλη ζωντανή προβολή στους άλλους χώρους, αφού ανήμερα της επετείου γέννησης και θανάτου του συνθέτη, οι αναμνήσεις ήταν πάμπολλες. Η δε αντιπρόεδρος του Μουσείου, κ. Βασιλένα Μητσιάδη, επεσήμανε, πόσο σημαντικός είναι ο χώρος για το λαϊκό τραγούδι, υπενθύμισε ότι από την πρώτη ημέρα λειτουργία του, αγαπήθηκε από όλους, τόνισε τις καθημερινές και συνεχείς εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Και ανέφερε ότι σύντομα, με την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, μια νέα εποχή αρχίζει για τη λαϊκή μας μουσική και το ίδιο το Μουσείο.

Στην ορχήστρα του μουσείου Τσιτσάνη συμμετέχουν:

Στο τραγούδι: Κώστας Όκκας, Μπάμπης Αντωνίου, Χριστίνα Μπελμέζου, Πόπη Σφήνα

Μουσικοί: Μαέστρος Σάκης Κοντονικόλας, στο μπουζούκι Παύλος Παφρανίδης, στην κιθάρα Δημήτρης Τυχάλας, στο κόντρα μπάσο Κώστας Αρσένης.

 

Από το γραφείο Τύπου