Δήμος Τρικκαίων

Παπαστεργίου προς υποψηφίους: «Πάμε τα Τρίκαλα μπροστά» από την πρώτη Κυριακή

13 Μαρτίου 2019
Συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα!» - Συζήτηση για όλες τις πτυχές του προεκλογικού αγώνα και κατευθυντήριες γραμμές

Σταθερά, μεθοδικά, πάμε τα Τρίκαλα μπροστά! Και επανεκκινούμε τον Δήμο Τρικκαίων με όραμα και στόχους, με το υπάρχον έργο και προοπτική!
Αυτές οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές ήταν το βασικό αντικείμενο της εσωτερικής διαδικασίας του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα!», που με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019, παλιοί και νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι στον Δήμο και στις κοινότητες, είδαν, άκουσαν, έμαθαν, ενημερώθηκαν.
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στα βήματα που ακολουθεί ο Δήμος Τρικκαίων μέσα από συντονισμένη δουλειά που για πέντε σχεδόν χρόνια οδήγησε σε:
– πολύ μεγάλη μείωση του χρέους
– αύξηση επενδυτικών δράσεων
– πλήθος έργων υποδομής
– ενίσχυση τουριστικού τομέα
– ένταξη στοιχείων καινοτομίας
– επίλυση πλήθους προβλημάτων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στα στοιχεία του προεκλογικού αγώνα και στα ζητήματα δημοσιοποίησης των θέσεων και απόψεων. Κυρίως, έδωσε έμφαση στις παρεμβάσεις που την επόμενη τετραετία θα γίνουν από τη σημερινή – και αυριανή – διοίκηση του Δήμου, μέσα από στοχευμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα.
Βαρύτητα δόθηκε επίσης στην απόρριψη της υποσχεσιολογίας, καθώς ο συνδυασμός θα βαδίσει στα χνάρια του 2014. Όπως και τότε, η ειλικρίνεια είναι αντίθετη με υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται, αφού μέλημα είναι «να λέγονται όσα γίνονται» και «όχι απλώς να γινόμαστε αρεστοί».
Επίσης, στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις αλλαγές στον «Κλεισθένη», κυρίως σε ζητήματα νομικής φύσης και πληροφόρησης των μελών του συνδυασμού.
Ετσι, μέσα
– από μια πλατιά ενημέρωση,
– από σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των μελών και
– από συζήτηση για θέματα προγράμματος,
η «Επανεκκίνηση Τώρα!» προχωρά μαζί με τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές για τον Δήμο της νέας εποχής. Τον Δήμο που καινοτόμησε και πλέον, «προχωρά μπροστά»!