Δήμος Τρικκαίων

Παράταση για το Trikala Innovation Challenge

12 Απριλίου 2019
 Vodafone, Δήμος Τρικκαίων και e-trikala επενδύουν στην καινοτομία στον κόμβο GiSeMi

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala και η Vodafone, επενδύοντας στο GiSeMi δίνουν την ευκαιρία σε νέους να μετάσχουν στον πλέον σημαντικό κόμβο καινοτομίας στη χώρα. Ο διαγωνισμός Καινοτομίας & Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία «Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business», που συνδιοργανώνουν οι τρεις φορείς, πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2018. Όμως το ενδιαφέρον των νέων ειδικά επιστημόνων από όλη τη χώρα, δίνει τη δυνατότητα στους φορείς να παρατείνουν τη σχετική προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Ετσι, η καταληκτική ημερομηνία είναι η Τρίτη 16 Απριλίου 2019.
Πληροφορίες και συμπλήρωση της φόρμας αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://gisemi.gr/trikala-innovation-challenge-2019/

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανεύρεση των καλύτερων νέων ιδεών και λύσεων στις κατηγορίες:

  1. Smart Cities
  2. Internet of Things
  3. Smart Agriculture

και η ανάδειξη τριών (3) νικητών, από ένας σε κάθε κατηγορία.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον κόμβο GiSeMi HUB και τη Vodafone, καθώς η εταιρεία τηλεπικοινωνιών υποστηρίζει με τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες της τους πελάτες και τις τοπικές κοινωνίες, όπου δραστηριοποιείται

Στόχος της, όπως αναφέρεται σχετικά, να προάγει «μια καλύτερη ζωή σήμερα και στο μέλλον, λειτουργώντας ως καταλύτης για την οικονομική ανάπτυξη και ενδυναμώνοντας πολίτες, επιχειρήσεις και την κοινωνία».

Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB που πρόσφατα ίδρυσαν, διοργανώνουν για πρώτη φορά έναν τέτοιο διαγωνισμό στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την ενεργή υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

 

 

Από το γραφείο Τύπου