Δήμος Τρικκαίων

Πάσχα με περισσότερο πράσινο και λουλούδια

27 Απριλίου 2021

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός πρανών, πλατειών, ποταμών, σημείων σε οδούς εντός του Δήμου Τρικκαίων. Η Διεύθυνση Πρασίνου ευπρεπίζει πλήρως την εικόνα με αφορμή και το Πάσχα αλλά και στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών βελτίωσης των γειτονιών της πόλης. Οι εργασίες ξεκίνησαν αρκετές ημέρες πριν αλλά κάθε μέρα με βάση σχεδιασμό, γίνονται παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές.
Για παράδειγμα τη Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 έγινε καθαρισμός πρασίνου σε διάφορα σημεία στη Λεπτοκαρυά, στα Σεισμόπληκτα, στον Πύργο (κυρίως προς τις εργατικές κατοικίες και το γήπεδο), στην περιοχή οδού Χασίων, στην περιοχή Ζωαγοράς (προς γνωστό ξενοδοχείο και στην αρχή της συνοικίας), στον κόμβο Ελευθερίας (προς την πλατεία Πούλιου), κοντά στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Επίσης έγινε φύτευση δέντρων και λουλουδιών στον κόμβο Καλαμπάκας, προκειμένου να ομορφύνει η είσοδος από την Καλαμπάκα και την Ηπειρο.
Παρόμοιες εργασίες γίνονται κάθε ημέρα σε διάφορα σημεία της πόλης, με φύτευση λουλουδιών, καθαριότητα, κλάδεμα, περιποίηση πρασίνου.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι «το Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία να εντείνουμε τις προσπάθειες που έτσι κι αλλιώς κάνουμε όλον τον χρόνο, ώστε το πράσινο να ομορφαίνει τον Δήμο μας».

Από το γραφείο Τύπου