Δήμος Τρικκαίων

"Περιπέτειες" και εθελοντές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

6 Ιουνίου 2017
Η Δημοτική βιβλιοθήκη Τρικάλων, προσκαλεί όλους τους επίδοξους, δημιουργικούς, καινοτόμους, χιουμορίστες και εν δυνάμει υποψήφιους εθελοντές της 6ης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα « Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

«ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ»

 

Οι βιβλιοθήκες είναι σημεία γύρω από τα οποία πλέκονται ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, χτίζονται κοινότητες. Είναι σημεία συνάντησης. Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται σε περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν  δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Ο πιο προφανής λόγος που γινόμαστε εθελοντές είναι το πάθος μας για κάτι που αγαπάμε. Για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία δεν απαιτούνται γνώσεις, σπουδές ή προϋπηρεσία, μόνο η διάθεση να αφιερώσουμε όλοι λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας για να προσφέρουμε εθελοντικά στα παιδιά μας ένα ευφάνταστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Όλο το καλοκαίρι φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Αιτήσεις εθελοντών μπορείτε να προμηθεύεστε από τη Βιβλιοθήκη. Θα δοθούν βεβαιώσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων στους εθελοντές, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.
Πληροφορίες : Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων, Γαριβάλδη 8, Τηλ . 2431353564-65, E-mail: [email protected]

Τα σημεία των καιρών επιβάλλουν… σημεία και τέρατα στα σημεία συνάντησης διασχίζοντας σημεία της πόλης ώστε από σημείο σε σημείοτα σημεία ισορροπίας των σημείων του ορίζοντα, με σήματα Μορς και σημεία στίξης ακόμη και λέξεις ως σημεία να χαράζουν σημεία πάνω στο χάρτη, βλέποντας όλοι το ίδιο σημείο. Το σημείο επαφής στη Βιβλιοθήκη!

Καλωσορίσατε στην 6η Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων. Σας υποσχόμαστε τρελές περιπέτειες από σημείο σε σημείο…