Δήμος Τρικκαίων

Πιο καθαρά και πιο όμορφα Τρίκαλα

7 Αυγούστου 2018
Συνεχείς εργασίες από τον Δήμο Τρικκαίων για καθαρισμό χορταριών, ποταμιών, δρόμων

Συνεχείς εργασίες από τον Δήμο Τρικκαίων για καθαρισμό χορταριών, ποταμιών, δρόμων

 

Συνεχίζονται στη διάρκεια της αυγουστιάτικης ραστώνης οι εργασίες ευπρεπισμού από τον Δήμο Τρικκαίων. Συνεργεία των αντιδημαρχιών Καθαριότητας και Πρασίνου με ευθύνη των αντιδημάρχων κ. Ντιντή και Σακκά αντιστοίχως βρίσκονται – βάσει προγραμματισμού – σε διάφορα σημεία της πόλης και ασχολούνται με καθαρισμούς, καλλωπισμούς και εργασίες βελτίωσης της εικόνας της πόλης. Την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 ένα συνεργείο του Δήμου ασχολήθηκε με τον καθαρισμό των κλαδιών στην ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων, στο ύψος της αερογέφυρας. Ένα άλλο συνεργείο αποψίλωνε χορτάρια στην περιοχή γύερρω από την πλατεία Κουτσομυλίων, συνεχίζοντας αργότερα για την περιοχή κοντά στο πάρκο Αη Γιώργη. Ένα άλλο συνεργείο καθάριζε με νερό ολόκληρη την περιοχή πέριξ της πλατείας Βουβής, μαζί με τους γύρω δρόμους.
Ταυτοχρόνως, διανοίχθηκε ήδη ένα τμήμα του Αγιαμονιώτη ποταμού στο ύψος της γέφυρας προς Αγία Μονή, ενώ, έχοντας ήδη καθαριστεί τμήματα του Ληθαίου στη βόρεια κοίτη του, αρχίζουν οσονούπω οι εργασίες για το τμήμα από το Νοσοκομείο προς τις Καρυές.
Ολες αυτές οι εργασίες του Δήμου Τρικκαίων στοχεύουν στον ευπρεπισμό της πόλης και είναι συνεχιζόμενες, βάσει προγραμματισμού.

 

Από το γραφείο Τύπου