Δήμος Τρικκαίων

Ποδηλασία και πεζοπορία στο Πρίνος για καλό σκοπό

3 Νοεμβρίου 2021

Δράση για τον καρκίνο του πνεύμονα τον Νοέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Δήμος Τρικκαίων.

Με τον τίτλο «Ασκληπιεία #en_drasi», που παραπέμπει στον πρώτο γιατρό της ανθρωπότητας, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται δράσεις αναψυχής. Στα ριζά του Κόζιακα, στα ίχνη του μύθου του Ασκληπιού, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός FairLife, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων (ΣΟΧΤ), τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, εκδράμουν με αθλητικές δραστηριότητες.
Με βάση το Ψηφιακό Ασκληπιείο – Πάρκο Ασκληπιού στο Πρίνος του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιούνται:

  1. Διαδρομή πεζοπορίας 6,5 χλμ. στον Κεφαλοπόταμο, με μέριμνα του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων – Έναρξη: 10.00 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμο http://www.soxt.gr/)
  2. Διαδρομή τρεξίματος 10 χλμ.., με μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων – Έναρξη:10.15 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμο https://sdtrikalon.com/)
  3. Διαδρομή ποδηλασίας 24,4 10 χλμ., με μέριμνα του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων – Έναρξη: 10.30 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμο) https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/


Η πρόσκληση αφορά κάθε τρικαλινό και τρικαλινή που επιθυμεί να δώσει το δικό του μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα.

Δείτε όλες τις δράσεις που προγραμματίζονται στον Δήμο Τρικκαίων εδώ : https://fairlifelcc.com/asklipieia-endrasi/

Μία ημέρα πριν, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00, πραγματοποιείται Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης στο Μουσείο Τσιτσάνη. Μετέχουν οι Πρεσβευτές της FAIRLIFE LCC, Νίκος Μαγγίτσης και Κική Τσακαλδήμη.

Εγγραφή στον σύνδεσμο https://forms.gle/pwY3H5StLBDciTug8

Δηλώστε συμμετοχή που ξεκινά από 5€ και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife.

Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν!

Από το γραφείο Τύπου