Δήμος Τρικκαίων

Ποιο (θα) είναι το καλύτερα στολισμένο σπίτι και κατάστημα στον Δ. Τρικκαίων;

6 Δεκεμβρίου 2021

Και φέτος, το 2021, ο Δήμος Τρικκαίων ενισχύει την προσπάθεια όλων μας για φωτεινές γιορτές. Με δύο επιτροπές που συστάθηκαν κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, διενεργείται ο διαγωνισμός για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος και για τον καλύτερο στολισμό σπιτιού.
Με την προσπάθεια να αναβαθμιστεί ο στολισμός και να μεταδοθεί ευρύτερα ένα πιο εορταστικό πνεύμα, ο Δήμος Τρικκαίων, δίνει μια ακόμη αχτίδα για πιο «ζεστά» Χριστούγεννα, παρά τις δύσκολες συνθήκες.
Ο διαγωνισμός αφορά
– τον καλύτερο εξωτερικό διάκοσμο οικίας ή πολυκατοικίας εντός των ορίων του Δήμου Τρικκαίων
– την ωραιότερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος, επίσης εντός των ορίων του Δήμου Τρικκαίων.
Η δεύτερη αυτή κίνηση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων. Ειδικά για τα καταστήματα, πρέπει να τονιστεί ότι δε θα μπορούν να μετάσχουν στον διαγωνισμό καταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Η συμμετοχή γίνεται με πολύ απλό τρόπο: την αποστολή φωτογραφιών στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]. Τις φωτογραφίες θα αξιολογήσουν στη συνέχεια τα μέλη της επιτροπής (δημοτικούς συμβούλους, μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και αρχιτέκτονες – υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων).
Παράκληση γίνεται, οι φωτογραφίες να είναι ευδιάκριτες, σε ικανοποιητικά pixels και λελογισμένο αριθμό.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσεις από τις 5 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2021.
Πληροφορίες δίνονται από τις δημόσιες σχέσεις του Δήμου, στον τηλεφωνικό αριθμό 2431351174 (κ. Μαρία Μπάλτου), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Από το γραφείο Τύπου