Δήμος Τρικκαίων

Πολίτες και Δήμος Τρικκαίων δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τους πρόσφυγες

12 Μαρτίου 2016
Τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πρόσφυγες, προσφέρουν οι τρικαλινοί και ο Δήμος Τρικκαίων. Οι μεν τρικαλινοί μεταφέρουν συνεχώς πλήθος ειδών στο χώρο συγκέντρωσής τους (Στρ. Σαραφη 44 (παλιά γραφεία e-trikala). Προς το παρόν, η αποθήκη έχει ανάγκη από:

πετσέτες, μπουφάν (αντρικά, γυναικεία, παιδικά), μπλούζες, κάλτσες, παντελόνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, παιδικές πάνες (μόνο νούμερα 1, 2, 6), χτένες και αντισηπτικά μαντηλάκια.. Δεν χρειάζονται πλέον σερβιέτες και οδοντόβουρτσες καθώς υπάρχει απόθεμα. Ο ρουχισμός να είναι σε καλή κατάσταση και όχι καλοκαιρινός.
Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων συμπληρώνει τις εγκαταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας του φρουρίου. Ετσι, τοποθετήθηκα πρόσθετες ντουζιέρες, δημιουργήθηκε χώρος για κουρείο, έγινε προμήθεια σομπών.
Η σίτιση γίνεται κανονικά και οι δομές και υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζουν να βρίσκονται στον χώρο, με βάση τον σχεδιασμό και καταμερισμό αρμοδιοτήτων.
Μεγάλη είναι η συμμετοχή των Εθελοντών του Δήμου, καθώς και πολιτών που συνεχώς προστρέχουν για να προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστεί.
Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί θερμότατα τους τρικαλινούς πολίτες, που συνεχίζουν, με περίσσευμα αγάπης και αλληλεγγύης, να αποδεικνύουν ότι ο ανθρωπισμός είναι στοιχείο του πολιτισμού μας.

Από το γραφείο Τύπου