Δήμος Τρικκαίων

Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 του Δ. Τρικκαίων

28 Σεπτεμβρίου 2018
Το Σάββατο ξεκινούν οι αγώνες και αναμένονται εντυπωσιακά παιχνίδια

 

Με 30 ομάδες και 120 αθλούμενους, ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Ως πρώτηδιοργάνωση κρίνεται απολύτως επιτυχής, βάσει των συμμετοχών, αφού οι ομάδες πλέον θα παίζουν με κανονισμούς FIBA, επομένως δηλώνονταν 4 παίκτες. Αυτή η τήρηση των κανόνων ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ακης Αναστασίου, καθώς, ναι μεν πρόκειται για ένα παιχνίδι, αλλά η εφαρμογή των κανόνων του προσδίδει πιο επίσημο χαρακτήρα. Αυτό ενισχύεται και από το ότι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κριτών και Διαιτητών Ν. Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων εξασφάλισε σε κάθε αγώνα ένα άτομο για τη Γραμματεία και έναν διαιτητή,
Πάντως οι 30 ομάδες είναι έτοιμες για την πρόκληση του διήμερου τουρνουά, που διεξάγεται το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου στα ανοικτά γήπεδα του αθλητικού κέντρου της Μπάρας. Εκεί, θα βρίσκονται όλοι την πρώτη ημέρα από τις 15:00, προκειμένου να παραλαμβάνουν τις φανέλες τους. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους και το σχετικό πρόγραμμα της 1ης ημέρας είναι ήδη έτοιμο. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:00. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων, με αυτή τη σημαντική αθλητική διοργάνωση για τους τρικαλινούς, εξασφάλισε και δώρα. Συγκεκριμένα, οι τρεις ομάδες θα κερδίσουν:


1. Διήμερο ταξίδι στην Τήνο (προσφορά KOURENTAS TOURS)
2.  Τέσσερα (4) ποδήλατα City Run (προσφορά MElissis ποδήλατα)
3. Είκοσι (20) ώρες gaming (προσφορά Battlenet 3D)
Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά πραγματοποιείται μετά από μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων, το 1ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων – Ανέργων, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε το πρόγραμμα

Από το γραφείο Τύπου