Δήμος Τρικκαίων

Πολυθέαμα αυτοκίνησης στα Τρίκαλα

1 Δεκεμβρίου 2017
O ιστορικός «γύρος του Θανάτου» στην πολυθεματική αρένα του Χ Motor Festival στα Τρίκαλα!

Το 10o Motor Festival των Τρικάλων, που θα διεξαχθεί το διάστημα 26 έως 30 Δεκεμβρίου στην πίστα «Meteora Race Park» με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και του Δήμου Καλαμπάκας είναι έτοιμο ν’ αφήσει εποχή!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της μηχανοκίνησης θα στηθεί μια τόσο πολυθεματική αρένα, που θ’ ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη. Καταρχάς με πρωταγωνιστές τα πιο τρανταχτά ονόματα απ’ όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Motor Festival εγγυάται ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς ετοιμάζει ένα πολυδιάστατο και πολυθεματικό event, στο οποίο για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα συνδυάζεται η On & Off RoadArena, οι εκθέτες με ό,τι πιο καινούργιο από το χώρο της μηχνοκίνησης μαζί με τον ιστορικό γύρο του Θανάτου, αλλά και πολλά ακόμη δρώμενα, όπως η… απόδραση από τη λογική με τον μάγο Sankara.

Το πιο εντυπωσιακό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ο γύρος του Θανάτου, που έχει γράψει ιστορία στις μνήμες όλων μας και αποτέλεσε πόλο έλξης στο event των Ιωαννίνων, θα βρίσκεται και στο XMotor Festival των Τρικάλων, για να μας ταξιδέψει στο δικό του ρυθμό! Στο… βαρέλι για το ιστορικότερο show της μοτοσυκλέτας, θα είναι ο εντυπωσιακός Άκης Ανδρέου.

Όποιος θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό για εκείνον και την οικογένειά του στο διάστημα των Χριστουγέννων έχει έναν προορισμό, πλέον, να ακολουθήσει. Αυτόν των Τρικάλων και του «MotorRace Park», όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σ’ έναν χώρο τα πάντα που αφορούν τους «4» και τους «2» τροχούς, όπως και να απολαύσουν συγκεντρωμένους τόσους δεκάδες πρωτοκλασάτους Έλληνες αθλητές της μηχανοκίνησης !

Η Off Road χωμάτινη Arena θα έχει έκταση περίπου 300 μέτρα με εμπόδια και πετάγματα για τους λάτρεις του Motocross, του Enduro και του Freestyle, ενώ παράλληλα θα υπάρχει στον ίδιο χώρο ένα ρέμα με εμπόδια, κορμούς και όχι μόνο για τους αθλητές των «4×4»!

Δίπλα στη χωμάτινη αρένα, θα υπάρχει  η ειδικά διαμορφωμένη On Road αρένα για τους οδηγούς του Drift, των Φορτηγών, του Trial της μοτοσυκλέτας, των Dragster, των Rally και φυσικά του γύρου του Θανάτου, σ’ ένα event με μοναδικό υπερθέαμα με  Fire Show, όμορφες παρουσίες, Led Show , βεγγαλικά, Live Djs, τον μάγο Sankara και πολλά άλλα Happenings!

Τα Τρίκαλα ευρισκόμενα στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας αποτελούν εξαιρετικό προορισμό… απόδρασης και για την περίοδο των Χριστουγέννων υπάρχει ένας ακόμη σπουδαίος λόγος να τα επισκεφτεί κανείς. Το υπερθέαμα του Motor Festival, στην πίστα «Meteora Race Park», που το διάστημα 26 έως 30 Δεκεμβρίου, θ’ ανοίγει καθημερινά τις πύλες του στις 14:00 και θα τις κλείνει στις 21:00 προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.