Δήμος Τρικκαίων

Προς εξεύρεση λύσεων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

2 Φεβρουαρίου 2016
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, επισκέφθηκε το διδακτήριο την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2016.

Ενέργειες για να λυθούν προβλήματα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, επισκέφθηκε το διδακτήριο την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2016 και συναντήθηκε με μέλη του Συλλόγου, με τη διευθύντρια κ. Βούλα Λάππα και με τον σχολικό σύμβουλο κ. Καραθάνο.

Στον Δήμαρχο (παρούσα και η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη) εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο σε κτηριακό επίπεδο, κυρίως αναφορικά με τις εξωτερικές τουαλέτες, την έλλειψη μεγάλου χώρου εκδηλώσεων και εν γένει τους μικρούς χώρους. Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε όσα έχουν ήδη γίνει στο σχολείο, τονίζοντας επιπροσθέτως ότι κάθε ζήτημα εξετάζεται και προωθούνται λύσεις για τους μαθητές και τη σχολική κοινότητα, σε ένα ιστορικό διδακτήριο της πόλης.

Από το γραφείο Τύπου

5o1 5o2