Δήμος Τρικκαίων

 Πρόσκληση του Δ. Τρικκαίων σε ιδιωτικούς φορείς για την Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού

26 Αυγούστου 2019

Πρόσκληση σε Σχολές  Χορού, Ωδεία καθώς και τα Εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής Τρικάλων για συμμετοχή στην «Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού» απευθύνει το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Τρικκαίων. η πρόσκληση αφορά σε όσους από τους παραπάνω φορείς επιθυμούν να συνεχίσουν την παροχή δωρεάν μαθημάτων σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές. Με τη συμβολή των καλλιτεχνικών σχολών η  Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού λειτούργησε με επιτυχία την περυσινή χρονιά 2018-2019 και εξυπηρέτησε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Τρικκαίων, που εντάχθηκαν σ’ αυτή μετά από αίτησή τους και υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Οι αιτήσεις των μαθητών θα πραγματοποιηθούν από 9 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019. Για τον λόγο αυτόν, όσες σχολές – εργαστήρια ενδιαφέρονται και φέτος να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8, Τμήμα Παιδείας, τηλ.2431353508 & 2431353506) μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019  και να αναφέρουν  τον αριθμό των μαθητών που μπορούν να δεχθούν, καθώς και το είδος της θέσης που προσφέρουν.
Με τον τρόπο αυτόν ο Δήμος Τρικκαίων θα μπορέσει να οργανώσει καλύτερα την Κοινωνική Δομή με την πολύ μεγάλη απήχηση. Υπενθυμίζεται ότι οι προϋποθέσεις ένταξης των ωφελουμένων και η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την κατάταξη των μορίων τους.

 

Από το γραφείο Τύπου