Δήμος Τρικκαίων

Πρώτη συνάντηση για τον "10ο Ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος"

21 Ιανουαρίου 2017
Με ορόσημο τη 12η Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος Τρικκαίων υποδέχθηκε χθες Παρασκευή το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου.

Γεγονός μείζουσας, πανελλήνιας αθλητικής σημασίας, για έναν αγώνα που συσπειρώνει, που αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι, που αξιοποιεί στο έπακρο τον εθελοντισμό και που αποτελεί πόλο έλξης για τον Δήμο Τρικκαίων.
Η πόλη του Ασκληπιού, του Τσιτσάνη και των ξωτικών, υποδέχεται πάνω από 1000 αθλητές και τους συνοδούς τους, βάζει τα αθλητικά της γιορτινά και δεσμεύεται για μια άρτια φιλοξενία.
Για τους λόγους αυτούς, το ΔΣ του Συλλόγου με επικεφαλής τονπ[ρόεδρο κ. Δημοσθένη Πάλλα, επισκέφθηκε τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Με παρούσα και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Εφη Λεβέντη, συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη προετοιμασία, στην εκ νέου επιτυχία της διοργάνωσης και στη μεγιστοποίηση της αποδοχής της.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν για ειδικότερα θέματα, ενώ η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι η https://www.trikalahalfmarathon.org/

 

Από το γραφείο Τύπου