Δήμος Τρικκαίων

Πτήσεις αδρεναλίνης στο X Motor Festival των Τρικάλων!

15 Δεκεμβρίου 2017
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του Χριστουγεννιάτικου «X Motor Festival»,

που θα πραγματοποιηθεί  από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στην πίστα «Meteora Race Park» των Τρικάλων με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και του Δήμου Καλαμπάκας.

Όπως υποσχέθηκε ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς θα στηθεί  το πιο ξεχωριστό, γιορτινό και εντυπωσιακό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το οποίο θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και θα αποτελέσει κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Εξάλλου, ως γνωστόν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα στηθεί στον ίδιο χώρο, το «Meteora Race Park», On& Off Road αρένα, που θα… παντρεύει με τρόπο φαντασμαγορικό όλα τα σόου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο σημερινό αφιέρωμα θα γίνει ειδική αναφορά στη μοτοσυκλέτα, ξεκινώντας από μία ακόμη ευχάριστη συμμετοχή στο χώρο των εκθετών, της αντιπροσωπείας  YAMAHA «Νούλας», που φέρνει στο X Motor Festival όλα τα νέα μοντέλα της YAMAHA, όπως και τον Άγιο Βασίλη να… σουζάρει με αυτά!

Από την άλλη ο… ιπτάμενος Νώντας Λογοθέτης, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του επαγγελματικού freestyle motocross και ο μοναδικός στην Ελλάδα που κατάφερε τη φιγούρα backflip σε απόσταση 20 μέτρων, προσγειώνεται σαν εξ ουρανού θεός στη χωμάτινη motocross αρένα για να τρελάνει τον… κόσμο με τα εντυπωσιακά του πετάγματα!

Θα έχει παρτενέρ τον μοναδικό Λευτέρη Πίππο, τον αθλητή που ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο κι έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, να έχει αναδειχθεί πρωταθλητής τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο  αργό άθλημα μοτοσυκλέτας!

Την… εξίσωση ολοκληρώνει η ομάδα «Team Kaforvic» από τα Ιωάννινα, που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Οι… ιπτάμενοι θα δώσουν τη δική τους παράσταση στο X Motor Festival, το οποίο εγγυάται για φαντασμαγορικό θέαμα κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους από τους επαγγελματίες οδηγούς που θα εντυπωσιάσουν σε όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού στη πίστα «Meteora Race Park» θα απολαύσουμε ακόμη Drift Show, τον «Γύρο του Θανάτου», «4×4» σε δύσκολες αποστολές, Φορτηγά, Dragster, Rally, Fire Show, Led Show, Live Djs, τον μάγο Sankara και πολλά άλλα Happenings!

Από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στην πίστα Meteora Race Park των Τρικάλων το Motor Festival θα ανοίγει τις πύλες του καθημερινά από τις 2 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ. το βράδυ για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτή της μηχανοκίνησης, που θα μείνει αξέχαστη!