Δήμος Τρικκαίων

Ρεκόρ εισιτηρίων στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο

10 Σεπτεμβρίου 2018
Ραντεβού τον Οκτώβριο για τις χειμερινές προβολές

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση θεατών οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων. Παρότι οι πρώτες μέρες λόγω άσχημου καιρού δεν βοήθησαν στην προσέλευση του κοινού, στην συνέχεια και ιδιαίτερα τον Αύγουστο ο αριθμός των θεατών αυξήθηκε σημαντικά. Συνολικά ο αριθμός των θεατών αυξήθηκε αισθητά και ξεπέρασε τους αντιστοίχους αριθμούς της τελευταίας πενταετίας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Στο όμορφο περιβάλλον του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλου Ματσόπουλου» οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτούσαν διαφορετικό χρώμα και διάθεση και ο θερινός αποτελούσε σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής εναρμονισμένη σ’ ένα ονειρικό σκηνικό: παραδοσιακό και σύγχρονο. Προβλήθηκαν ταινίες της φετινές παραγωγής από όλα τα κινηματογραφικά είδη: κωμωδίες, περιπέτειες, κοινωνικά, κομεντί, φαντασίας και παιδικές που κράτησαν συντροφιά τους θεατές.

Ραντεβού τον Οκτώβριο στην χειμερινή αίθουσα με καθημερινές προβολές επιλεγμένων ταινιών, με Σινεάκ για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις…. Πληροφορίες στο 24310 20090 στο facebook και στην ιστοσελίδα http://cine-mylos.blogspot.com