Δήμος Τρικκαίων

Με σχέδιο για δράσεις υπέρ ΑμεΑ

22 Σεπτεμβρίου 2017
Συνεργασία Παπαστεργίου και μελών του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας


Στήριξη και συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων με το αναπηρικό κίνημα και τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρία, προέκυψε και πάλι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017. Κατά την επίσκεψη του προέδρου και μελών του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας, τέθηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων των ΑμεΑ.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ράλλης Τσιουλάκης συζήτησε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου θέματα σχετικά με προσβασιμότητα, εθελοντισμό, συνεργασία σε ανάπτυξη ευρωπαϊκών προγραμμάτων, εκπαίδευση στελεχών του Δήμου, κοινωνική πολιτική, καθώς και ειδικότερα ζητήματα για τους συλλόγους ΑμεΑ στον Δήμο Τρικκαίων.
Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε το πλήθος των δράσεων που έχουν γίνει ή δρομολογούνται (ράμπες, θέσεις για αυτοκίνητα, ανακατασκευή πεζοδρομίων, φανάρι για κωφούς, στήριξη και συνεργασία με ομάδα Freemobility, σχεδιασμός τουριστικής διαδρομής κ.α.). Επεσήμανε ότι αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τον Δήμο Τρικκαίων η βελτίωση των υπηρεσιών και των προσβάσεων για κάθε άτομο με αναπηρία. Σε επόμενο διάστημα η συνεργασία θα εξειδικευτεί.

 

Από το γραφείο Τύπου