Δήμος Τρικκαίων

«Σχολεία τέλος» με απέραντη μαθητική γιορτή στα Τρίκαλα

13 Ιουνίου 2018
Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων

 

Μια απέραντη μαθητική γιορτή σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 τα Τρίκαλα. Το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων πλημμύρισε με χρώματα, νότες και δημιουργίες μαθητών/τριών.

Στην (κεντρική) πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Μουσείο Τσιτσάνη, στον μύλο Ματσόπουλου, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με την έμπνευση και την καθοδήγηση των δασκάλων τους όλων των ειδικοτήτων, προσέφεραν μια έξοχη ανάμνηση από τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2017-18. Κάτι που επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις της κεντρικής πλατείας, δέκα μήνες μετά το πρώτο κουδούνι, όταν είχε ευχηθεί «μια δημιουργική χρονιά», παρόντος του προϊσταμένου της Δ/νσης Ππρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστου Μπουλούμπαση.
Παρών σε όλες τις εκδηλώσεις ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ακης Αναστασίου, εξέφραζε τη χαρά του για τις μαθητικές δημιουργίες, ενώ η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη επεσήμαινε τη σημασία του ανοίγματος του Μουσείου στους μαθητές.

 

Από το γραφείο Τύπου