Δήμος Τρικκαίων

Σε ετοιμότητα για την «Ελπίδα» ο Δήμος Τρικκαίων

21 Ιανουαρίου 2022

Σε ετοιμότητα για την «Ελπίδα» ο Δήμος Τρικκαίων και η ΔΕΥΑΤ, με συνεχή παρακολούθηση των μετεωρολογικών προβλέψεων. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Χρήστο Αναστασίου, συζήτησαν με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Φόρη Ρόμπο, για τα όσα αφορούν στην αντιμετώπιση πιθανής κακοκαιρίας.
Ο κ. Παπαστεργίου επέβλεψε το γενικό πλάνο του σχεδιασμού που υφίσταται στον Δήμο Τρικκαίων, δίνοντας πρόσθετες κατευθύνσεις. Επίσης, επιθεώρησε και τα οχήματα που, όπως σημείωσε, έχουν ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δυναμική του Δήμου να αντιμετωπίζει ακραία φαινόμενα.
Από την πλευρά του ο κ. Αναστασίου υπενθύμισε την απαραίτητη προστασία των εγκαταστάσεων και σωληνώσεων, παραπέμποντας σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ. Ο κ. Ρόμπος επεσήμανε την προσοχή που θα πρέπει να δίνουν οδηγοί και πεζοί λόγω παγετού, δίνοντας έμφαση στις πολύ πρωινές ώρες και σε επικίνδυνα σημεία (χωρίς ήλιο, γέφυρες, σκάλες κ.α.).

Από το γραφείο Τύπου

\
\
\