Δήμος Τρικκαίων

Στήριξη στην εκπαίδευση από τον Δήμο Τρικκαίων

13 Σεπτεμβρίου 2021

Το μήνυμα ότι ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει τις υποδομές της εκπαίδευσης, έστειλαν κατά τον αγιασμό της σχολικής χρονιάς 2021-22 τα εκλεγμένα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων, μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι οργανισμών παραβρέθηκαν σε αγιασμούς, τονίζοντας ότι ο Δήμος ήδη από τον Ιούλιο είχε φροντίσει, αξιοποιώντας και την εφαρμογή Trikala School Care που δημιούργησε, να σχεδιάσει τις παρεμβάσεις στην υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων: ελαιοχρωματισμοί, συντηρήσεις, τουαλέτες, επισκευές, προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού, ορισμένες μόνο από τις παρεμβάσεις που έγιναν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων. Ταυτοχρόνως τα στελέχη του Δήμου επεσήμαναν την προετοιμασία που έγινε και στον τομέα της προστασίας από τον κορονοϊό, με την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών και την καθαριότητα των διδακτηρίων.
Η δε αντιδήμαρχος Παιδείας, Εφη Λεβέντη, στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων και στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων τόνισε τη στήριξη που έδωσε ο Δήμος Τρικκαίων στο νέο ξεκίνημα που γίνεται σε αυτές τις σχολικές μονάδες.
Στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων παραβρέθηκε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη, στα 3ο και 9ο Γυμνάσια η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, στο Δημοτικό Σχολείο Ριζαριού ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας, στις σχολικές μονάδες των Μ. Καλυβίων ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κρανιάς, στο Μουσικό Σχολείο ο αντιδήμαρχος Γιάννης Οικονόμου, στο 19ο Νηπιαγωγείο (Αγιοι Απόστολοι) η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, στο 3ο Λύκειο ο αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη Μιχάλης Λάππας.

Από το γραφείο Τύπου