Δήμος Τρικκαίων

Στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ οι Εθελοντές Τρικάλων

6 Ιουλίου 2017
Για δεύτερη χρονιά οι Εθελοντές Τρικάλων θα συμμετέχουν στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 7 και 8 Ιουλίου, στο πάρκο Ματσόπουλου.

Η Ομάδα Εθελοντών, ευαισθητοποιημένη απέναντι στον συνάνθρωπο, θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Νοσοκομείου Τρικάλων, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, στον χώρο του περιπτέρου της, ενημέρωση για τη «Δωρεά μυελού των οστών». Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και λήψεις δειγμάτων για όσους επιθυμούν να προσφέρουν.
Στο περίπτερο θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από δράσεις της Ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση για τον «χώρο συλλογής και διανομής κοινωνικών αγαθών» που λειτουργεί από τους εθελοντές τους τελευταίους 10 μήνες στην περιοχή του Αγίου Οικουμενίου, δίπλα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει καλάθι, όπου, όσοι συμπολίτες επιθυμούν, θα μπορούν να αφήσουν υποδήματα και ανδρικά καλοκαιρινά μπλουζάκια και πουκάμισα (όσοι συμπολίτες επιθυμούν να προσφέρουν οποιοδήποτε άλλο αγαθό θα ενημερώνονται για τις ώρες λειτουργίας του χώρου στον Άγιο Οικουμένιο).
Σας περιμένουμε όλους να δηλώσουμε πως με συλλογική προσπάθεια είναι «Ώρα να σηκώσουμε κεφάλι».