Δήμος Τρικκαίων

Στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο Μητροπολίτης Νιγηρίας

2 Ιουλίου 2018
Συνάντηση και επαφή με τον Δήμαρχο

Από τη μακρινή Νιγηρία η σημερινή επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος ευρισκόμενος στα Τρίκαλα για ιδιωτικό λόγο, επισκέφθηκε τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Συνοδευόμενος από τον σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Τρικκαίων κ. Γιάννη Φλόκα και παρούσης της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Αλεστά, ο Μητροπολίτης με το μέγιστο ιεραποστολικό έργο, συνομίλησε για τρέχοντα θέματα.

Ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε εν τάχει τα θέματα αλλαγής της νοοτροπίας σε ζητήματα καίρια για τον Δήμο, με όφελος στους πολίτες. Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και στο έργο της Μητρόπολης σε μια χώρα με πολύ μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων και Καθολικών, στις υπάρχουσες δυσκολίες και στην αισιοδοξία για τη συνέχιση της βελτίωσης της κατάστασης σε υλικό επίπεδο, για τους πιστούς, τους κληρικούς και τη μητρόπολη γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για την πρόσφατη συνδρομή του σε αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών.
Ακολούθως ο κ. Αλέξανδρος ενημερώθηκε για το Smart Trikala και τις δράσεις του από τονε ειδικό σύμβουλο Τύπου κ. Θανάση Μιχαλάκη, ενώ ξεναγήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και στο δίδυμο οθωμανικό λουτρό.

 

Από το γραφείο Τύπου