Δήμος Τρικκαίων

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δημήτρης Παπαστεργίου

25 Ιουλίου 2021

Το «παρών» στην επίσημη εκδήλωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Προσκεκλημένος επισήμως από την Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος των Δήμων της χώρας, ο κ. Παπαστεργίου παρέστη στην εκδήλωση, έχοντας αναλύσει νωρίτερα σε μήνυμά του το πλαίσιο στο οποίο κινείται η επέτειος. Στο μήνυμα ο κ. Παπαστεργίου επεσήμαινε «ότι η Δημοκρατία δεν αποτελεί απλά τη βάση του πολιτεύματος και του συστήματος διακυβέρνησής μας, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών και του μοντέλου ζωής μας».

Καθώς και ότι «η ενότητα του λαού μας, η υπέρβαση των κομματικών στεγανών και η συστράτευσή μας με τις εκάστοτε πολιτικές μας ηγεσίες, είναι η μόνη ασφαλής οδός που θα εγγυηθεί τη δημοκρατική συνέχεια της Πατρίδας μας».

Στην επίσημη τελετή ο Δήμαρχος Τρικκαίων είχε την ευκαιρία να συζητήσει σημαντικά θέματα, συναντώμενος με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, συναδέλφους του Δημάρχους, τη στρατιωτική ηγεσία, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων.

Από το γραφείο Τύπου