Δήμος Τρικκαίων

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων εκπρόσωποι επαγγελματιών της περιοχής αρχαίας Κορίνθου

16 Νοεμβρίου 2021

Ζητήματα σε σχέση με την επιχειρηματική δραστηριότητα και γενικότερα την προβολή της περιοχής τους, έθεσαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων εκπρόσωποι του ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματικών Αρχαίας Κορίνθου «Η τριήρης».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, με τον Δημήτρη Παπαστεργίου να υποδέχεται τον πρόεδρο κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, τον ταμία κ. Γιώργο Γιαμπουράνη, το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ κ. Δεβόρα Μπολοτζάκη και τον συνεργάτη του συλλόγου κ. Ηλία Σίγα.
Τέθηκε πλήθος ζητημάτων σχετικά με την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σε επιχειρηματικό επίπεδο, για τον τουρισμό και για την τοπική αγροτική παραγωγή και δραστηριότητα.
Ο κ. Παπαστεργίου κατέθεσε τις καλές πρακτικές του Δήμου Τρικκαίων και τη γενικότερη φιλοσοφία του, υπενθυμίζοντας το πλαίσιο της συνεργασίας των φορέων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με τον Δήμο της περιοχής.
Τα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν στον Δήμαρχο Τρικκαίων ένα αναμνηστικό από την αρχαία Κόρινθο και αγροτικό προϊόν της περιοχής.

Από το γραφείο Τύπου