Δήμος Τρικκαίων

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου για νέα διάκριση της Ομάδας Freeemobility του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

2 Απριλίου 2017
Δημόσια συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων στα μέλη της Ομάδας Freemobility του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων. Μετά τη σκληρή δουλειά ολόκληρη τη χρονιά, η Ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη, για το σύνολο της εργασίας, ενώ πήρε το 1ο βραβείο στην κατηγορία εικαστικής έκφρασης και το 2ο βραβείο στην κατηγορία δραματοποίησης, στην ετήσια δράση Ecomobility – FreeMobility που ολοκληρώθηκε.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τονίζει ότι «και αυτή η επιτυχία, είναι άλλη μια αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται από το σχολείο. Μια προσπάθεια που μετατράπηκε σε συνεργασία με τον Δήμο σε θέματα προσβασιμότητας, και ήδη, γίνονται πράξη οι διαβάσεις με βάση τις προδιαγραφές σε σημεία του κέντρου της πόλης, αλλά και η χάραξη διαδρομής για άτομα με αναπηρία, με τη συνδρομή και των εργαζομένων από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Πρόκειται για μια συνέργεια της κοινωνίας, που απέσπασε τα εύσημα της αν. υπουργού Εργασίας κ. Αντωνοπούλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον Δήμο μας».
Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων: «Είχα τη χαρά να συνεργαστώ στενά με τα μέλη της ομάδας. Συγχαίρω δημοσίως όλους, όσοι συμβάλλουν στην κατεύθυνση της βελτίωσης της προσβασιμότητας, της δημιουργίας βιώσιμης πόλης για τον καθένα. Ειδικά, συγχαίρω από καρδιάς τα μέλη της ομάδας Freemobility, στους εκπαιδευτικούς κ.κ. Λίτσα Τασούλα, Λίλη Κακάγια και Θανάση Καραγιώργο, στη διευθύντρια του σχολείου κ. Αλέκα Κίτου και τους γονείς – κηδεμόνες. Τα θερμότερα, όμως, συγχαρητήρια ανήκουν στους μαθητές. Η πόλη μας, ο Δήμος μας, οφείλουν να είναι φιλικοί σε όλους. Για αυτόν τον σκοπό, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα, με συμμάχους όλους τους τρικαλινούς και όλες τις τρικαλινές».

Από το γραφείο Τύπου