Δήμος Τρικκαίων

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου για τη διάκριση του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

24 Απριλίου 2018
Βραβαεύσεις για τη δράση FreeMobility

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου απέστειλε χθες συγχαρητήριο μήνυμα στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για τις διακρίσεις που απέσπασε και φέτος στον διαγωνισμό Freemobility 2018.
Το μήνυμα αναφέρει:


«Αγαπητέ κ. Διευθυντή,
Διαπίστωσα για άλλη μια χρονιά ότι οι προσπάθειες της ομάδας Freemobility έχουν στήριξη ουσιαστική από την τρικαλινή κοινωνία, αλλά και τυγχάνουν αναγνώρισης. Η 3η θέση στη γενική κατάταξη που έλαβε η ομάδα, αλλά και η πρωτιά του υπέροχου τραγουδιού που με τίτλο «πόλη Ονειρική» διάνθισε την εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, αποτελούν χαρά και πρόκληση. Χαρά, διότι η προσπάθεια όλων των συντελεστών του σχολείου και ειδικά της ομάδας, μαθητών και εκπαιδευτικών, επιβραβεύτηκε. Πρόκληση, διότι ο πήχυς ανεβαίνει υψηλότερα, με δεδομένο και το πλήθος των μεταξύ μας συνεργασιών και των ορατών αποτελεσμάτων.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η καρδιά και η ψυχή όλων στο ΕΕΕΕΚ συνεχίζουν να ανθοφορούν, να δίνουν το παράδειγμα της μέγιστης προσπάθειας, οδηγούμενες από την Ελπίδα για τις αλλαγές στην πόλη μας.
Θα ήθελα να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια σε κάθε έναν συντελεστή των βραβείων χωριστά, στην αρμόδια εκπαιδευτικό που έλαβε το βραβείο τραγουδιού και στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων που συνεργάστηκαν, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση που κατέλαβαν με το τραγούδι τους «Πόλη Ονειρική». Την πόλη που θέλουμε: Ανθρώπινη και Διαφορετική».

Από το γραφείο Τύπου