Δήμος Τρικκαίων

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου στον «χρυσό» τρικαλινό παλαιστή Ηλία Ζαϊράκη

20 Φεβρουαρίου 2020

Τον χρυσό πρωταθλητή Ελλάδας στους παίδες στην ελληνορωμαϊκή πάλη (51 κιλά), Ηλία Ζαϊράκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου. Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ο νεαρός πρωταθλητή του ΣΒΑΤ (Σύλλογος Βαρέων Αθλημάτων) επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων με το χρυσό μετάλλιο ανά χείρας και το λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά του.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο τον 15χρονο αθλητή για την προσπάθεια και τη συνέπειά του, αλλά και στο σωματείο με πρόεδρο τον κ. Πελεκάνο και τον προπονητή – και πατέρα του πρωταθλητή – Δημήτρη Ζαϊράκη. Οι παριστάμενοι ιθύνοντες του ΣΒΑΤ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τη συνεργασία, με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων GR LL LF, που διεξήχθη το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στα Τρίκαλα.
Τονίστηκε, επίσης, η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το άθλημα της πάλης, που έχει εκπροσωπηθεί σε πολλά επίπεδα και με πάμπολλες διακρίσεις από την πόλη των Τρικάλων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, από τον ΣΒΑΤ  η κ. Ευαγγελία Πελεκάνου και από τον Δήμο Τρικκαίων, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Εφη Λεβέντη και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Σοφία Αλεστά.

Από το γραφείο Τύπου