Δήμος Τρικκαίων

Συγχαρητήριο του Δήμαρχου Τρικκαίων σε βραβευθέντες του Μουσικού Σχολείου

24 Απριλίου 2018
Πρωτιά σε πανελλήνιο διαγωνισμό

 

Συγχαρητήρια σε μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, για πανελλήνια επιτυχία τους, απέστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Η ομάδα μαθητών του σχολείου, το 1ο βραβείο μελοποίησης και το 1ο βραβείο ενορχήστρωσης στον 3ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό μελοποίησης, ενορχήστρωσης και μουσικής για ταινία, με το τραγούδι «Λυπήσου». Το κείμενο είναι το ακόλουθο:

«Αγαπητή κ. Διευθύντρια,
Θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πρώτευσαν στον 3ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό μελοποίησης, ενορχήστρωσης και μουσικής για ταινία. Το εγχείρημα της μελοποίησης, και μάλιστα σε στίχους του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, αποτελεί από μόνο του ένα στοιχείο ουσιαστικής προβολής του σημαντικού έργου που γίνεται στο σχολείο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων απέδειξαν ότι στην πόλη της μουσικής, τα βραβεία επιστεγάζουν την υπάρχουσα παράδοση, τη μουσική γνώση, την επιμονή ενασχόλησης με την ευγενή αυτή Τέχνη. Είμαι σίγουρος ότι  στο μέλλον θα είμαστε αποδέκτες πρόσθετων, παρόμοιων επιτυχιών.
θα ήθελα, επίσης, να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου, στους εκπαιδευτικούς, και σε όλους, όσοι συνεργάστηκαν, αλλά και στους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών, που στηρίζουν την προσπάθεια των τρικαλινών νέων».

Ο κ. Παπαστεργίου έστειλε στη διευθύντρια του Σχολείου κ. Βασιλική Λύτρα, τα συγχαρητήρια για τους: Βάιο Κουκουλέτσο, Αναστάση Τσιακμάκη, Φίλιππο Παππά, Φίλιππο Δημουλά, Βασίλη Τριάντο, Ηλιάνα Νικολάου, Εριέττα Στεφάνου, Νίκο Παππά, Ροδάνθη Νικάκη, Δήμητρα Κωστίκα, Αλέξιο Τύμπα, Βλάση Δούμα, Πηνελόπη Γεωργακοπούλου, Ντίνα Δημήτρη, Νίκη Ζήμαρη, Αναστασία Μπιτσούνη, Κωνσταντίνο Σιακαβάρας, Γιώργο Μίγκα, Γιώργο Σιούτα.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

https://www.youtube.com/watch?v=hhzXyk-yLrk