Δήμος Τρικκαίων

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου και αποχαιρετισμός στον πρ. αντιδήμαρχο Απόστολο Ζολώτα

31 Ιανουαρίου 2023

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Τρικκαίων Απόστολου Ζολώτα, εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μαζί για 8 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και πόσα ακόμη με γνωριμία και οικογενειακή φιλία,  έμαθα και διδάχτηκα πολλά. Απλόχερα μου μετέδωσε την αγάπη του για την Αυτοδιοίκηση και τα Τρίκαλα, με συμβουλές και παρατηρήσεις καίριες», τονίζει.
Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων: «Ο αγαπητός μας κύριος Λάκης, όπως τον αποκαλούσαμε, υπηρέτησε τον Δήμο και τους τρικαλινούς επί σχεδόν 20 χρόνια, αφήνοντας έργο κυρίως ως αντιδήμαρχος καθαριότητας, «οργώνοντας» την πόλη για να διαπιστώσει πιθανά προβλήματα – και να τα λύσει. Αψογη η συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους, εξαιρετική η σχέση με τους πολίτες. Πολλοί τον γνώρισαν και μέσω της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ενώ ήταν πρωτοπόρος και επιτυχημένος και στον επαγγελματικό τομέα. Αγαπητές μου κυρία Εύα και Μαρία, σας απευθύνω ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια».

Από το γραφείο Τύπου