Δήμος Τρικκαίων

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τρικκαίων για τον θάνατο του Βασίλη Βαργιάμη

28 Ιουλίου 2019

Τη θλίψη και την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη – στελέχους του τοπικού αθλητισμού, Βασίλη Βαργιάμη, εκφράζει με συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Στο μήνυμά του επισημαίνει ότι και ο ίδιος και οι συμπολίτες τρικαλινοί «θλιβόμαστε βαθιά από τον θάνατο του αγαπητού σε όλους, αθλητή και προπονητή. Το πρωινό της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 ήταν ένα πρωινό που σκόρπισε οδύνη σε όλους μας».
Και συνεχίζει: «Ως αθλητής, ως προπονητής, ως “ψυχή” του ΣΟΑΤ, ως επιφανές στέλεχος της άθλησης γενικότερα, ο Βασίλης Βαργιάμης έβαλε βαριά σφραγίδα στον τρικαλινό και στον ελληνικό αθλητισμό. Η διαπαιδαγώγηση των νεότερων αθλητών, η ανάδειξη αθλητών παγκόσμιας κλάσης – με κορυφαία, τη Φανή Τζέλη και τις παγκόσμιες διακρίσεις της -,  οι συνεχείς προσπάθειες για βελτιώσεις σε υποδομές, οι δράσεις για την ανάπτυξη του τάε κβο ντο, η ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων σε όλα αυτά τα ζητήματα, κατέδειξαν τον άνθρωπου που με μεράκι, με αγάπη, με σύστημα και διάθεση, αγωνιούσε και προσπαθούσε για το καλύτερο».
Ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει ότι «το έργο ενός ανθρώπου ειδικά στον αθλητισμό, δε χάνεται. Παραμένει, και αποτελεί οδηγό και στοιχείο δράσης για τη συνέχιση της προσφοράς στη νέα γενιά».
Εκφράζει, δε, «τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους συγγενείς, τους φίλους, την αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ».

Από το γραφείο Τύπου