Δήμος Τρικκαίων

Συνεχίζεται η συνεργασία Δ. Τρικκαίων - υπεραστικού ΚΤΕΛ

16 Ιουνίου 2016
Την ουσιαστική συνεργασία για την πόλη και τους πολίτες, επιβεβαίωσαν και πάλι σήμερα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Με την ευκαιρία της ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλης Τζατζάκης και μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκαν τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει συνεργασία για θέματα που αφορούν στην πόλη, στους πολίτες – επιβάτες και στον γενικό σκοπό: τη βελτίωση της εικόνας των Τρικάλων, με βάση τις προσπάθειες του Δήμου. Ο κ. Τζατζάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός στην προσπάθεια του ΚΤΕΛ. Επίσης, υπενθύμισε την προσπάθεια που καταβάλλει σε οικονομικό επίπεδο η διοίκηση.
Η συζήτηση περιστράφηκε και σε ειδικότερα θέματα, που σχετίζονται με τα κυκλοφοριακά θέματα, την εικόνα της πόλης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν, ο αντιπρόεδρος της νέας διοίκησης κ. Βαγγέλης Ρομπιές και τα μέλη κ. Θανάσης Ρομπιές, Βασίλης Τσιακοβής και Νίκος Κανταρτζής.

 

Από το γραφείο Τύπου