Δήμος Τρικκαίων

Συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

2 Νοεμβρίου 2021

Με την κωμωδία Ένας Θρίαμβος (Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας European Film Awards) συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων.

Ημέρες προβολής: Καθημερινά

Ώρες προβολών: 20.00  και  22.15

Πληροφορίες 24310 20090

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα. Δικαίωμα εισόδου στις αίθουσες έχουν:

  • Όσοι/ες διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • ή πιστοποιητικό νόσησης εξάμηνης ισχύος,
  • όσοι /ες δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά διαθέτουν αρνητικό εργαστηριακό rapid test που διενεργήθηκε έως και 48 ώρες νωρίτερα.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου.

 

Ο Ετιέν, ένας συχνά εκτός δουλειάς ηθοποιός, δουλεύει ως υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή, όπου μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κατάδικους για να ανεβάσουν το διάσημο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, Περιμένοντας τον Γκοντό. Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν επιτέλους αισθάνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του στη σκηνή και στη ζωή.

Είδος: Κωμωδία

Χώρα: Γαλλία

Σκηνοθέτης: Εμανουέλ Κουρκόλ

Πρωταγωνιστούν: Καντ Μεράντ, Νταβίντ Αγιάλα, Λαμίν Σισοκό, Σοφιάν Καμές

Διάρκεια:105

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 

Το πανέξυπνο και γραμμένο με σπάνια ανθρωπιά «Ένας Θρίαμβος» έρχεται να σβήσει μονοκοντυλιάς κάποιες μεγαλόσχημες θεατρικές υπερβολές που καταπιάνονταν με το έργο-σύμβολο του Μπέκετ.

Κωνσταντίνος Καϊμάκης Monopoli.gr

Μια feelgood «απίστευτη κι όμως αληθινή» ιστορία για όλα όσα (δεν) χωρίζουν τους ανθρώπους από την τέχνη, στην ταινία που αναδείχτηκε ως Ευρωπαϊκή Κωμωδία της χρονιάς. Μανώλης Κρανάκης FLIX