Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Αστυνομίας και πρόσθετη χριστουγεννιάτικη στήριξη τρικαλινών οικογενειών   

22 Δεκεμβρίου 2021

Διπλή και εορταστική η διαδικασία παροχής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 εν όψει εορτών. Διότι ενισχύθηκε από την προσφορά αστυνομικών, τόσο σε ωφελούμενους/ες του Παντοπωλείου, όσο και σε πολύτεκνες οικογένειες.
Φέτος, το 2021, ο Δήμος Τρικκαίων ενίσχυσε και αύξησε τα τρόφιμα που για την περίοδο των εορτών παραδίδει σε όσους/ες τα δικαιούνται. Επίσης, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς, «φέτος ενισχύσαμε και πολύτεκνες οικογένειες και συμπολίτες με μεγάλη ανάγκη», καθώς στόχος του Δήμου Τρικκαίων είναι «να δοθεί στήριξη και βοήθεια σε περισσότερους συμπολίτες εν όψει εορτών».
Η δεύτερη δράση, αφορούσε στην παροχή πακέτων τροφίμων και δώρων για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, από τους τρικαλινούς αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και το σωματείο «Ομάδα 731» συγκέντρωσαν τρόφιμα και παιχνίδια, που παραδόθηκαν διά του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων κ. Στέργιου Νίντου.
Η συνεννόηση με τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων και τις δομές της, σε συνδυασμό με τη συνδρομή του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων, οδήγησαν στην παροχή περισσότερων τροφίμων και ενός μεγάλου χαμόγελου για συμπολίτες και συμπολίτισσες την περίοδο των εορτών.
Παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος κ. αναγνώστου και μέλη του Δ.Σ. της Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ο πρόεδρος κ. Γουγουλάκης και μέλη του σωματείου «Ομάδα 731», ο πρόεδρος κ. Κ. Βήτας και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων, η προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων κ. Στ. Πηλίγκου και στελέχη της Διεύθυνσης.

Από το γραφείο Τύπου