Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων - ΟΛΥΜΠΟΣ για τα αδέσποτα, με χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας

21 Φεβρουαρίου 2022

Με το σλόγκαν «Αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας και φροντίζουμε για την ευτυχία τους», η ΟΛΥΜΠΟΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, προσφέρει την υποστήριξή της στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Το σχετικό πρόγραμμα, που ξεκινάει άμεσα και θα υλοποιηθεί με το κτηνιατρείο του Δήμου Τρικκαίων και ιδιώτες γιατρούς, περιλαμβάνει κλινικό έλεγχο υγείας των ζώων, εμβολιασμό, στείρωση και σήμανση με μικροτσίπ.

Θα χορηγηθούν επίσης τα απαραίτητα φάρμακα καθώς και 20 ταΐστρες και ποτίστρες για σκύλους και γάτες, τις οποίες η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων θα τοποθετήσει όπου κρίνει απαραίτητο.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 20922 στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, με την παρουσία του Δημάρχου και στελεχών της δημοτικής αρχής, εκπροσώπου της διοίκησης της ΟΛΥΜΠΟΣ, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και στελεχών της εταιρείας.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού ευχαρίστησε την ΟΛΥΜΠΟΣ για τη νέα στοχευμένη πρωτοβουλία, σημείωσε ότι “η χορηγία έρχεται σε κατάλληλη στιγμή διότι στη διάρκεια της πανδημίας ο αριθμός των αδέσποτων ζώων και τα συνακόλουθα αιτήματα πολιτών προς τον Δήμο για βοήθεια, αυξήθηκαν κατακόρυφα. Όμως, με την συνεργασία του κυνοκομείου και την στήριξη της ΟΛΥΜΠΟΣ, θα μπορέσουμε να περιποιηθούμε τα ζώα ακόμα περισσότερο και να τους δώσουμε την αγάπη που χρειάζονται”.

Από την πλευρά της εταιρείας το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ζωή Σαράντη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “τα αδέσποτα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό”.

Η κ. Σαράντη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεργασία και σημείωσε ότι η πόλη αγαπάει τα ζώα και αυτό είναι δείγμα πολιτισμού.