Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία Δήμου – επιχειρηματιών εστίασης για τον Μύλο των Ξωτικών

13 Νοεμβρίου 2019

Με τη δεύτερη συνάντηση με επιχειρηματίες των Τρικάλων (αυτή τη φορά από τον τομέα της εστίασης), προχωρά η συνεργασία της τρικαλινής κοινωνίας για τον 9ο Μύλο των Ξωτικών. Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο πρόεδρος της e-trikala και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γ. Κωτούλας και Γ. Ζιώγας αντιστοίχως, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα εστίασης στα Τρίκαλα (η συνάντηση με τους επιχειρηματίες της διασκέδασης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα).
Συζητήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας, η βελτίωση των όρων φιλοξενίας των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών σε επίπεδο οργάνωσης, ετοιμασίας των καταστημάτων και εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων. Εγινε αναλυτική συζήτηση για τις επικείμενες δράσεις, ως προς τη συνεισφορά συνολικότερα της τρικαλινής αγοράς στην προεργασία για τον Μύλο των Ξωτικών. Τέθηκαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της πόλης, είτε στο κέντρο, είτε περιφερειακά. Επίσης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα σχετικά με την καθαριότητα, την εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα, την ανακύκλωση, τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων.
Για μια ακόμη χρονιά,  Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ συνεργάζονται με τους ανθρώπους της τρικαλινής αγοράς για να ενισχύσουν το προφίλ και την εικόνα της πόλης, προς τους επισκέπτες – φιλοξενούμενους.
Εξάλλου ήδη στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε επιστήσει την προσοχή όλων, στην προσπάθεια ενίσχυσης αυτού του του θετικού προφίλ και των θετικών μηνυμάτων που εκπέμπονται από τη λειτουργία του Μύλου και συνολικότερα του Δήμου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου