Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία για ομορφότερο Δήμο Τρικκαίων

7 Απριλίου 2019
Μεγάλη συμμετοχή τρικαλινών στο Leτ’s Do it Trikala 2019 με ακόμη καθαρότερη περιπατητική διαδρομή του Κάστρου

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, αγάπη και μεράκι για την καθαρή πόλη, τρικαλινές και τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για το Let’s do it Trikala. Για μια ακόμη χρονιά, στις 7 Απριλίου 2019, με φόντο την όμορφη περιπατητική διαδρομή πέριξ του Κάστρου της πόλης, οι εθελοντές και οι υπηρεσίες του Δήμου, συνεργάστηκαν άψογα και παρουσίασαν την όμορφη εικόνα της πόλης που νοιάζεται για τον εαυτό της. Η διαδρομή πέριξ του κάστρου των Τρικάλων, σημείο και πόλος έλξης, πλέον είναι πιο καθαρή, πιο προσβάσιμη, σε όλους, όσοι επιθυμούν να ξεφύγουν με έναν απλό περίπατο.

Πρόσκοποι από το 2ο και το 3ο Σύστημα, μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο, λιλιπούτειοι συμπολίτες από το Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Διεθνής Ενωση Αστυνομικών IPA, η ΣΜΥ με σπουδαστές και σπουδάστριες, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μεμονωμένοι πολίτες, συνεπικούρησαν τις υπηρεσίες του Δήμου από τη Δ/νση Πρασίνου και Καθαριότητας. Η αντιδήμαρχος κ. Σ. Αλεστά (το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων έφερε εις πέρας τη συγκεκριμένη διοργάνωση) καλωσόρισε τους εκατοντάδες τρικαλινούς που μετέβησαν από το πρωί στο Κάστρο και άκουσαν επίσης τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου να τονίζει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς.

Επεσήμανε, μάλιστα, σε δηλώσεις του, την ουσία της κοινωνικής συμμετοχής, μαζί με την υποχρέωση των υπηρεσιών, να προσφέρουν καθαρότερη και ομορφότερη πόλη για όλους. Για τα μικρά παιδιά, εκτός από τη διαδρομή που καθαρίστηκε, υπήρχε και ειδική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΟΔ, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο. Επίσης, οι χορηγοί ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ και ΟΛΥΜΠΟΣ προσέφεραν αναψυκτικά, γάλατα και σνακς στα παιδιά.

Από το γραφείο Τύπου