Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία για τα χωριά του τομέα Α

21 Οκτωβρίου 2019

Τη δεύτερη συνάντηση με τους προέδρους χωριών του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Συνεχίζοντας τη συνεργασία για όλα τα καθημερινά και μακρόπνοα ζητήματα που απασχολούν τα χωριά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ο κ. Παπαστεργίου συναντήθηκε στο Δημαρχείο του τ. Δήμου Παληοκάστρου, στον Παλαιόπυργο, με τους προέδρους των χωριών από τις Δημοτικές Ενότητες Εστιαιώτιδας, Μεγ. Καλυβίων, Παληοκάστρου και Παραληθαίων. Παρόντες, επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του τομέα Α, κ. Αχ. Λασπάς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γ. Ζιώγας. Αντικείμενο της συζήτησης, η συγκεκριμενοποίηση των κατευθύνσεων σε ζητήματα ενεργειών για έργα, η καθαριότητα, τα ειδικότερα κατά τόπους ζητήματα σε διάφορους τομείς.
Όπως είχε συζητηθεί ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου στη συγκέντρωση όλων των προέδρων, ο Δήμος Τρικκαίων σχεδιάζει το συνολικό πρόγραμμα έργων για το 2020 με τη γνώμη των προέδρων. Αυτή μεταφέρεται στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κάθε τομέα και στη συνέχεια γίνεται η επεξεργασία για όλον τον Δήμο, στο τεχνικό αυτό πρόγραμμα. Παραλλήλως, συζητήθηκαν θέματα για την καθαριότητα, αλλά και θέματα που αφορούν σε ειδικότερα ζητήματα σε χωριά.
Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να επιλύει προβλήματα και να βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων στα χωριά, με έργα και παρεμβάσεις σε πολλά επίπεδα, με προγραμματισμό και δεδομένων των οικονομικών συνθηκών.

Από το γραφείο Τύπου