Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία για τα Τρίκαλα και τα εμπορικά καταστήματα

2 Νοεμβρίου 2017
Στον ΔήμαρχοΤρικακίων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

 

Την επικαιρότητα σε θέματα ουσίας συζήτησαν το πρωί της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου 2017 ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον κ. Χρήστο Μπλουγούρα, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στον Σύλλογο, καθώς δύο σημαντικά ζητήματα είναι τρέχοντα για την πόλη. Το πρώτο, ο Μύλος των Ξωτικών και η ειδικότερη προσπάθεια του Δήμου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπλουγούρα για τις φετινές δράσεις, το σκεπτικό και τις κατευθύνσεις της οργανωτικής επιτροπής σε σχέση και με τα καταστήματα και γενικότερα με την προοπτική αύξησης των επισκεπτών. Ο κ. Μπλουγούρας τόνισε και πάλι τη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τη σημαντικότητας της διοργάνωσης,.
Επίσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασε τη στήριξη στο εγχείρημα του Δήμου Τρικκαίων για συνεργασία στη διακοπή του καπνίσματος. Τόνισε τα θετικά της απόφασης και τη σπουδαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών για όλους.
Στη συνάντηση, στην οποία παρίστατο και ο αντιδήαμρχος κ. Χρ. Γούλας, συζητήθηκε και το μέλλον του εμπορικού κόσμου, με φόντο και τις επερχόμενες εκλογές στους τρικαλινούς εμπόρους.

 

Από το γραφείο Τύπου