Δήμος Τρικκαίων

Συνεργασία και δράσεις για τα αδέσποτα - Απογοήτευση από ανακοίνωση σωματείου

8 Ιουνίου 2016
Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την πλήρη απογοήτευσή του για το δελτίο Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ των Τρικάλων το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS».

Η τρικαλινή κοινωνία διάβαζε το κείμενο για τους δύο υπαλλήλους, σαν να επρόκειτο για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου…
Διάβαζε για περιστατικά που ερευνάται, αν και πώς συνέβησαν, που καταγγέλλονται ως ψευδή, αλλά, εν τούτοις… παρουσιάζονται ως αληθινά!
Το κείμενο περιείχε αυθαίρετη εξαγωγή συμπερασμάτων, απαιτούσε (!) πράξεις, και ήταν γεμάτο με απίστευτα βαριές εκφράσεις.
Λυπούμαστε για όλα αυτά.
Λυπούμαστε για το ύφος, για τις εκφράσεις, για τις διαπομπεύσεις που διαβάσαμε.
Λυπούμαστε, έναντι των τρικαλινών, που γνωρίζουν ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάζεται πλήρως με τις φιλοζωικές οργανώσεις. Που διαπιστώνουν καθημερινώς ότι δίνει πάμπολλες λύσεις για τα αδέσποτα ζώα – υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν. Κι όμως, ο Δήμος των τόσων παρεμβάσεων, βρέθηκε κατηγορούμενος!
Η κοινωνία των Τρικάλων διαθέτει πνεύμα συνεργασίας για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Βρισκόμαστε στο στάδιο της συμπόρευσης και της δημιουργίας και όχι στο στάδιο των φαντασιακών καταγγελιών.
Αυτές τις αρχές και αξίες, τις υπερασπιζόμαστε όλοι στα Τρίκαλα και στα χωριά του Δήμου μας.

 

Από το γραφείο Τύπου