Δήμος Τρικκαίων

 Τα χάλκινα του… Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων

12 Απριλίου 2019
Με κλασικά κομμάτια η πρώτη μαθητική συναυλία χάλκινων πνευστών στα Τρίκαλα

Ακόμη ένα τμήμα του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων παρουσίασε στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές την πρόοδο των μαθητών του. Μετά το τμήμα Βιολοντσέλου, που είχε παρουσιάσει κομμάτια την περίοδο των Χριστουγέννων, μετά τις ποικίλες συμμετοχές μαθητών σε δράσεις του Δήμου, ήρθε και η στιγμή για το τμήμα χάλκινων πνευστών

Την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Τ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαθητική συναυλία χάλκινων πνευστών στα Τρίκαλα.

Το φιλόμουσο κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει έργα μουσικής δωματίου για χάλκινα πνευστά των συνθετών Barnes, Coben, Bach, Clerisse, Caldara, Bizet, Cottran, Redford, King.

Η επιτυχία της μουσικής βραδιάς οφείλεται στην ομαδική εκπαιδευτική πορεία των σπουδαστών του ΔΩΤ με την επίβλεψη των καταξιωμένων καθηγητών κ. Γιώργου Αγγελάκη στο τρομπόνι και κ. Γρηγόρη Κεφσερίδη στην τρομπέτα.

Συμμετείχαν οι σπουδαστές/τριες
– Τρομπέτα: Κομπούρα Έλενα, Κωτούλας Αποστόλης, Σουλιώτη Ρίτσα, Ψαθάς Θεόδωρος

– Τρομπόνι: Γιαννάκας Στέφανος, Μπάκας Δημήτρης,

– Γαλλικό Κόρνο : Σάρρη Δανάη και στην συνοδεία πιάνου : Μελή Εύα, Μαγαλιός Ορέστης, Παπαναστασίου Φανή, Στεργιόπουλος Σωτήρης.

Συνόδευσαν, στα κρουστά ο καθηγητής του ΔΩΤ κ. Στέργιος Χάτος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο καθηγητής του ΔΩΤ κ. Γιώργος Αλεξανδρής.

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων συνεχίζει να παρεμβαίνει στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου Τρικκαίων, μέσα από τις διάφορες δράσεις του.

 

Από το γραφείο Τύπου