Δήμος Τρικκαίων

Τα Χριστούγεννα της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων

4 Ιανουαρίου 2018

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων αποχαιρέτησε το 2017 με τέσσερις εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Στις 9 & 10 Δεκεμβρίου συμμετείχε στο 33ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Nίκαιας, που διοργάνωσε η ιστορική Χορωδία της Νίκαιας. Οι χορωδοί εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμα στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου του τοπικού Φιλολογικού Συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 16 & 17 Δεκεμβρίου η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων διοργάνωσε την 5η Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών στον Μύλο των Ξωτικών. Σε μια διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, φιλοξενήθηκαν χορωδίες από διάφορα μέλη της Ελλάδας. Γλυκιές, μελωδικές φωνές πλημμύρισαν τον Μύλο των Ξωτικών  στα Τρίκαλα κι έστειλαν τις ευχές τους με τη μουσική και το τραγούδι.

Σειρά είχαν τα κάλαντα. Στις 28 Δεκεμβρίου, οι χορωδοί, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, τα «έψαλαν» στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και στους προϊσταμένους και υπαλλήλους του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, καθώς και στον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη, Με χαρά δέχτηκαν τις ευχές των Αρχών για ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

Τέλος στις 30 Δεκεμβρίου μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων και της Χορωδίας Δωματίου «Voci Intonnate» συμμετείχαν στη ραδιοφωνική εκπομπή «Όλος ο κόσμος μια σκηνή» της κ. Λέλας Κατεχάκη στο «Ράδιο Ζυγός», όπου τραγούδησαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα κι έστειλαν τις ευχές τους για υγεία κι ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

 

 

Από το γραφείο Τύπου