Δήμος Τρικκαίων

Τα παιδιά "έφεραν" το 2017 στα Τρίκαλα!

1 Ιανουαρίου 2017
Λαμπερή πρωτοχρονιά, με 2017 ευχές στα Τρίκαλα! Οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες, που κατέκλυσαν και φέτος την κεντρική πλατεία της πόλης, την παραμονή έλευσης του νέου έτους, ένωσαν τις ευχές τους για μια καλύτερη, με αισιοδοξία, με υγεία χρονιά.

Από νωρίς είχε ξεκινήσει η έλευση των πολιτών, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων. Το ζεστό κρασί μετρίαζε το τσουχτερό κρύο, καθώς η θερμοκρασία άγγιξε τους 0 βαθμούς. Οι ήχοι, όμως, του ποπ συγκροτήματος τρικαλινών καλλιτεχνών, με γιορτινές επιτυχίες, το κλίμα ενθουσιασμού και αναμονής του 2017, μετρίασαν το ψύχος, αυξάνοντας την εσωτερική θερμότητα της αγάπης, κάτω από το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της Ελλάδας, στην όμορφα στολισμένη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Η έκπληξη φέτος ήρθε από τα μικρά παιδιά! Τα οποία κάλεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων μπροστά από την εξέδρα, να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση. Και τα παιδιά – η αισιοδοξία, το μέλλον και η χαρά – με τις φωνές τους έδειξαν ότι οι ευχές απομένει στους μεγάλους να τις υλοποιήσουν, για ένα καλύτερο έτος. «Με υγεία, με αγάπη, με κάθε επιθυμία του καθενός», όπως ευχήθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Η γιορτή συνεχίστηκε με πλήθος εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που, μαζί με τα φαναράκια των ευχών, έδωσαν χρώμα και στον ξάστερο τρικαλινό ουρανό.
Οι τυχεροί από την κοπή πίτας, με τρία δώρα (τάμπλετς και ταξίδι), μπορούν ήδη να προγραμματίζουν να τα χαρούν.
Στην πόλη των Τρικάλων ακολούθησαν ρεβεγιόν και διασκέδαση σε διάφορες γιορτές που είχαν διοργανωθεί.
Ακόμη μια χρονιά έφτασε!

Ο Δήμος Τρικκαίων την υποδέχθηκε με σεβασμό και αγάπη στους επισκέπτες και τους τρικαλινούς, με αισιοδοξία ότι το νέο έτος, αρχίζει η διαδικασία ανασυγκρότησης.
Στην όμορφη αυτή διοργάνωση, συνέβαλαν με τις προσφορές τους και οι τρικαλινοί επιχειρηματίες. Ο κ. Μπάμπης Αργυρίου με τον εξοπλισμό τεντών, τραπεζιών για την προσφορά κρασιού και βασιλόπιτα. Το μεν κρασί προσφέρθηκε από την ΚΑΒΑ ΤΣΙΝΑΣ, οι δε βασιλόπιτες από τον Σύλλογο Αρτοποιών Τρικάλων.Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον τρικαλινό ουρανό ήταν για άλλη μια χρονιά ευγενική προσφορά των καταστημάτων ΕΝΑ & ΚΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ, ενώ δωροθέτες ήταν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΑΕ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ (για το ταξίδι) και ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (για τα δυο tablets). Τυχεροί αναδείχθηκαν οι Ζάρας Αθανάσιος, Νάτσικα Βούλα. Μαϊμάνης Κων/νος.

Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2017!

 

Από το γραφείο Τύπου