Δήμος Τρικκαίων

Τα πρώτα κάλαντα στον Δήμαρχο Τρικκαίων

17 Δεκεμβρίου 2018
Από τον Σύλλογο Γυναικών Αμπελακίων και τη ΣΜΥ

Τα πρώτα κάλαντα Χριστουγέννων για τη φετινή εορταστική περίοδο έψαλλαν σήμερα στον Δήμαρχο Τρικκαίων.
Πρώτος, ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελακίων τραγούδησε και έψαλλε μελωδίες, φέρνοντας στο Δημαρχείο Τρικκαίων το πνεύμα των ημερών. Η οργανωμένη χορωδία, μαζί με τις λοιπές της δράσεις, αποτελεί κόσμημα για τη συνοικία αυτή της πόλης των Τρικάλων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ζήτησε τη συνδρομή των πάντα ενεργών μελών του Συλλόγου, για ενίσχυση των δράσεων και πολιτικών του Δήμου.

Ακολούθησε η χορωδία και η μπάντα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών. Η τριετούς φοίτησης Σχολή στα Τρίκαλα, αναβαθμισμένη και με έντονη κοινωνική παρουσία, πέραν της εκπαίδευσης στα μελλοντικά στελέχη του Στρατού Ξηράς, προσέφερε και ευχάριστες νότες. Με όργανα και χορωδούς, τα κάλαντα και τα τραγούδια αντήχησαν σε όλο το Δημαρχείο Τρικκαίων, οι υπάλληλοι του οποίου, εξάλλου, κάθε χρόνο αναμένουν την άρτια αυτή μουσική παρέμβαση – προάγγελος των εορτών. Φέτος, δε, η πολυπληθής ομάδα των σπουδαστών, εξέπληξε ευχάριστα όλους/ες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Δημαρχείο, με την προσεγμένη εκφορά στίχων και νοτών.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε για τις γιορτές, ευχαριστώντας, παραλλήλως, τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες ου άλλα μέρη της χώρας έρχονται στα Τρίκαλα για τις σπουδές τους .
Παρόντες στα κάλαντα, δίνοντας ομοίως τις ευχές τους, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεστά, Ψύχος και Παζαΐτης.

 

Από το γραφείο Τύπου