Δήμος Τρικκαίων

Θετικό πρόσημο για το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων από τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ

22 Ιουλίου 2021

Με πολύ θετικά σχόλια για τη δράση του Κέντρου Πρόληψης Τρικάλων, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από τα Τρίκαλα ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Θανάσης Θεοχάρης. Σε επίσκεψή του στο Κέντρο την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 ο κ. Θεοχάρης είχε συνεργασία με τα μέλη του Κέντρου, συζητώντας θέματα παρέμβασης και ουσίας για τον τρόπο εργασίας και προσφοράς. Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε, όχι απλώς στην ιστορικότητα του Κέντρου (από τα παλαιότερα στη χώρα, με την παλιότερη ονομασία να είναι Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης) αλλά και στις δράσεις του.
Υπενθύμισε, για παράδειγμα, την προσφορά του Κέντρου Πρόληψης στους πλημμυροπαθείς του «Ιανού», καθώς και σε άλλες δύσκολες καταστάσεις και κρίσεις. Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε επίσης στον κυρίαρχο ρόλο του ΟΚΑΝΑ, που είναι η πρόληψη σε όλα τα επίπεδα, ως βασικό πυλώνα δράσης του οργανισμού.
Για το δε Κέντρο των Τρικάλων εστίασε και στον νέο χώρο στον οποίο πλέον στεγάζεται (Οθωνος 2, 1ος όροφος), χώρο «ευχάριστο, που προδιαθέτει για θετικά συναισθήματα» ως προς την προσφορά του.
Ο κ. Θεοχάρης συνεργάστηκε επίσης με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γ. Χάιδο, καθώς και με τα εκ του Δήμου Τρικκαίων μέλη του ΔΣ του Κέντρου, την πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικ. Μπρουζούκη και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου.
Η πλήρης ονομασία του Κέντρου είναι Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων – ΟΚΑΝΑ, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2431075555 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την [email protected].

Από το γραφείο Τύπου