Δήμος Τρικκαίων

Τι αλλάζει στην κίνηση οχημάτων στη διάβαση Σαραγίων

1 Αυγούστου 2016
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τη διέλευση οχημάτων στη νέα υπόγεια διάβαση στα Σαράγια και στην ευρύτερη περιοχή θα ισχύσουν από την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016.

Η υπόγεια διάβαση εγκαινιάστηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου οπότε πλέον αλλάζει ο τρόπος κίνησης των οχημάτων. Οι δε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στη βελτίωση της κίνησης αυτής. Γνώμονας για τις αλλαγές είναι, η ομαλή κυκλοφορία τους και η προστασία των πεζών, ειδικά κατά τη μετάβαση και αποχώρησή τους από τον παρακείμενο Ιερό Ναό.
Οι ρυθμίσεις αυτές είναι:
1. Η οδός Ευριπίδου (που περνά μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό)  μονοδρομείται με κατεύθυνση τον σταθμό, στο τμήμα της από την οδό Αρριανού μέχρι την οδό Τερτίπη

2. Η οδός Ζωοδόχου Πηγής (που περνά από το πάνω μέρος της πλατείας Πούλιου) μονοδρομείται με κατεύθυνση τον Ι. Ναό, στο τμήμα της από την οδό Αρριανού μέχρι την οδό Τερτίπη
3. Το τμήμα της οδού Ευριπίδου, ανάμεσα στην οδό Αρριανού και την οδό Ζωοδόχου Πηγής (δίπλα από το παρακείμενο κέντρο) θα παραμείνει κλειστό για την κίνηση των οχημάτων.
Οι οδηγοί για τη διευκόλυνσή τους θα ακολουθούν τις πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας.

Από το γραφείο Τύπου