Δήμος Τρικκαίων

Την Πέμπτη οι «ναυτικές νότες» στα Τρίκαλα για την κοινωνική αλληλεγγύη

12 Ιουνίου 2019
Η μεγάλη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού με τη συνεργασία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και του Δημοτικού Χορευτικού, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

Μεγάλη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης θα απολαύσουν και φέτος οι τρικαλινές/οι. Η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε πλήρη σύνθεση, θα δώσει τη συναυλία – αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και στη μουσική της δεκαετίας του 1960. Η συναυλία θα δοθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο) στις 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.30 μ.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Δήμου Τρικκαίων, του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Δικτύου «Περραιβία».

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος αρχιμουσικός κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού.

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ, Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος). Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με τη σύμπραξη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων με αρχιμουσικό την κ. Μαίρη Μητσοπούλου. Οι χορογραφίες είναι του Δημοτικού Χορευτικού Τρικάλων και της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων TDA. Παρουσιάζει η ηθοποιός Σία Φαράκη.

Παράκληση των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα τοπικών επιχειρήσεων, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια οι:

– ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

– Τεχνική Εταιρία ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ

– Βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ

ΜΑΡΑΒΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ

– Ταβέρνα ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ

– ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΙΑ ΥΙΟΙ Θ. ΣΤΑΡΟΥΧΑ ΟΕ

– Καφέ LIBRO

– Βιβλιοπωλείο KALFAS PAPER

– Αρτοποιίο ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ

– Εξοπλισμός εκδηλώσεων ΝΤΑΟΥΛΑΣ

– Μελέτη κατασκευή εξωτερικών χώρων ΒΡΑΝΤΖΑΣ

ΠΛΑΚΙΑΣ ΟΕ

– Χαλβαδοποιία ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ

– Εκκλησιαστικά είδη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

– Εμπορία ψιλικών, νημάτων ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

– Άνθοδιακοσμήσεις ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ

– Υπηρεσίες ενέργειας ΚΕΝ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ

– Ψάρια ΜΠΙΖΙΟΣ – ΙΧΘΥΟΠΟΛΙΣ

– Στεγνοκαθαριστήριο clean4you

– Τεχνική εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΡΑΝΤΟΣ ΟΕ

 

Από το γραφείο Τύπου