Δήμος Τρικκαίων

Το μήνυμα Παπαστεργίου για την Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών - Νοσηλευτριών

13 Μαΐου 2020

Την τεράστια ανθρωπιστική προσφορά των νοσηλευτών και νοσηλευτριών της χώρας, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, ανέδειξε με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή στις 12 Μαΐου και με δεδομένο ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όρισε το 2020 ως έτος Νοσηλευτών Νοσηλευτριών, ο . Παπαστεργίου απηύθυνε το μήνυμα σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη ο Δήμος Πειραιά.
Σε αυτό το μήνυμα, ο κ. Παπαστεργίου, ανέφερε:
«Καλησπέρα από τα Τρίκαλα, την πατρίδα του Ασκληπιού.
Η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε για μια ακόμη φορά το εξαιρετικό επιστημονικό έργο αλλά και την τεράστια ανθρωπιστική προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού που εργάζεται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αλλά και στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων όλης της χώρας.
Το νοσηλευτικό μας προσωπικό που εργάζεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και με δυσανάλογες αμοιβές σε σχέση με την πραγματική του προσφορά αξίζει το χειροκρότημά μας.
Ένα δυνατό χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αυταπάρνηση που δείξατε όλο αυτό το διάστημα αλλά τη δύσκολη μάχη που έχουμε να κερδίσουμε τους επόμενους μήνες για να κερδίσουμε οριστικά τον πόλεμο με τον κορωνοϊό.
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, χαιρετίζει την εκδήλωση τιμής αναγνώρισης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά για το νοσηλευτικό προσωπικό της πατρίδας μας. Είναι ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης για την σημαντική προσφορά τους.
Σας ευχαριστούμε!»
Δείτε το μήνυμα ΕΔΩ

Από το γραφείο Τύπου